Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

VIP For Him - EDT

Brand: Playboy
Playboy lansează o altă pereche de parfumuri de succes pentru femei și bărbați - VIP pentru el și VIP pentru ea. Parfumul VIP For Him este decorat în tonuri orientale-picante. Dacă doriți să vă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Playboy lansează o altă pereche de parfumuri de succes pentru femei și bărbați - VIP pentru el și VIP pentru ea. Parfumul VIP For Him este decorat în tonuri orientale-picante. Dacă doriți să vă împachetați în tonurile calde de mirodenii, acest parfum este doar pentru dvs. Poate fi folosit singur sau în combinație cu My Story .

A fost pentru prima dată prezentată publicului în 2012.

Compoziție

Cap

bergamot, rubarbă, rom

inimă

lavandă, note acvatice, mere

Fundație

lemn de santal, boabe de tonka, ciocolată albă

zile
:
ore
:
minute
:
secunde