Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Classic Silver Classic Mini Mesh EAJ-2514S

Ceasul Emily Westwood mândrește cu creativitatea proiectanților săi și a modelelor neobișnuite. Acest model va atrage iubitorii de design clasic . Alergologii vor aprecia că partea inferioară a… Descriere și parametrii
Design de culoare (5):

Descriere

Ceasul Emily Westwood mândrește cu creativitatea proiectanților săi și a modelelor neobișnuite. Acest model va atrage iubitorii de design clasic . Alergologii vor aprecia că partea inferioară a carcasei este din oțel antialergic . În interiorul carcasei se află mișcarea Miyota și fixată de atragerea favorită a Milanului . Tratează-te cu un supliment care devine o comoară în cutia ta de bijuterii.

Observații

Ceasul se livrează în Emily Westwoodcutia originală Emily Westwood.

Parametrii

Cronograf
Fără cronografe
Mărimea
medie (lățime 2,5-3,99 cm)
Lățimea curelușei
14 mm
Garanție
2 ani
Tipul de mecanism
Quartz - baterie
Carcas
metal comun - oțel
Curea
oțel - brățară milanese
Culoarea curelei/brățării
argintie
Sticlă
minerale
Impermiabilitate
0 m- fără apă
Dimensiune
28 x 32 mm
zile
:
ore
:
minute
:
secunde