Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Lichidare de stoc până la -80 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Aparat de ras pentru femei Wilkinson Xtreme3 Beauty Hybrid

Wilkinson aduce cel mai popular aparat de ras cu 3 lame în designul sistemului! Vă aducem tot de ce v-ați îndrăgostit pe linia Xtreme3, ca un bărbierit de sistem. 3 lame flexibile de pe capul… Descriere și parametrii

Descriere

Wilkinson aduce cel mai popular aparat de ras cu 3 lame în designul sistemului! Vă aducem tot de ce v-ați îndrăgostit pe linia Xtreme3, ca un bărbierit de sistem. 3 lame flexibile de pe capul pivotant asigură un bărbierit precis, adaptându-se perfect pe contururile dvs. Datorită benzii hidratante, pielea dumneavoastră va rămâne hidratată și plăcută. Banda facilitează bărbieritul pielii. Mânerul mai greu asigură mișcări precise și manevrabilitate stabilă a aparatului.

Caracteristici:

  • aparat de ras pentru femei cu capete interschimbabile,
  • 3 lame pentru un bărbierit neted,
  • capete pivotante pentru suprafețe greu accesibile
  • bandă hidratantă și tensionantă,
  • mâner pentru manevrare ușoară.

Utilizați pentru bărbierit după cum este nevoie.

aparat de ras + 5 capete de schimb.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde