Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

COVID - 19 informații actuale și întrebări frecvente
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

 

Pregătește-ți garderoba pentru noul sezon. Bucurați-vă de așteptarea primăverii și începeți cu o nouă inspirație plină de ținute de primăvară.

 

 

Cu culoarea roșie, albastră sau chiar galbenă vei străluci și tu și împrejurimile tale după iarna cenușie. Poate găsești o nouă iubire de primăvară în piesele de la brandul Love Moschino care te vor distra ;-) Cu cizmele elegante, nu te va deranja nici o ploaie de aprilie

 

 

 


Paltonul bej este ceva clasic. Vă putem promite că, dacă îl cumperi anul acesta, vei reveni la acesta cu același entuziasm în fiecare an. Și de ce ai nevoie cu siguranță primăvara asta? Desigur de o rochie denim ;-)

 

Când să te îndrăgostești de culoarea bej și roz pastel dacă nu primăvara. Nuanțele nude blânde au avantajul de a se combina perfect cu alte culori. Astfel, poți să te distrezi puțin în paleta ta de culori. Și ce ține de tine și fusta plisată, ai cedat și tu magiei ei? Într-o ținută romantică, bucură-te de o plimbare în parc, cu o prietenă sau întâlnire cu un domn.

 

 

Sfatul stilistului nostru: fusta plisată în lungime maximă în combinație cu o geacă îți extinde foarte mult silueta. Deci, încearcă ;-)

Ți-a plăcut inspirația noastră de primăvară? Distribuie cu prietenii tăi.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde