Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Brit Rhythm For Her - EDT

Brand: Burberry
La o pereche de bărbați parfum Brit Ritm 2013 Burberry a emis parfum pentru femei Brit Ritm Pentru ei, în care subsemnatul Givaudan Nathalie Cetto și Antoine Maisondieu. Parfum Brit Ritmul Pentru ei… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

La o pereche de bărbați parfum Brit Ritm 2013 Burberry a emis parfum pentru femei Brit Ritm Pentru ei, în care subsemnatul Givaudan Nathalie Cetto și Antoine Maisondieu. Parfum Brit Ritmul Pentru ei este un lavanda aromatic și proaspăt englezesc din Kent, care joacă un rol-cheie compoziție de parfum, în timp ce flori de portocal si Iris aduce un pic de senzualitate.

Acesta a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

lavanda, neroli, piper roz

inimă

frunze de mur, PETalite, flori de portocale, iris

Fundație

note lemnoase, mosc, vetiver