Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

My Burberry Black - EDP

Brand: Burberry
În 2016, a introdus marca Burberry pentru femei parfum de piață My Burberry negru. Acest parfum floral oriental este conceput pentru toate femeile care iubesc parfum de lux și de lungă durată! Acesta… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

În 2016, a introdus marca Burberry pentru femei parfum de piață My Burberry negru. Acest parfum floral oriental este conceput pentru toate femeile care iubesc parfum de lux și de lungă durată! Acesta combină chihlimbar, patchouli, piersica, trandafir si iasomie.

Compoziție

Cap

iasomie

inimă

trandafiri piersic p>

Fundație

ambră, patchouli