Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose Noir - EDP

Brand: Byredo
Rose Noir este un parfum floral lemnos pentru bărbați și femei de la Byredo. Acest parfum pune puțin la îndoială simbolul dragostei. Este ușor animalică, deosebită și percepe dagostea din alt punct… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Rose Noir este un parfum floral lemnos pentru bărbați și femei de la Byredo. Acest parfum pune puțin la îndoială simbolul dragostei. Este ușor animalică, deosebită și percepe dagostea din alt punct de vedere. Vă percepeți la fel? Atunci acest parfum nu vă poate lipsi. Lăsați-vă duși de grapefruit, frezie, trandafir, labdan, patchuli și mosc.

Compoziție

Cap

grapefruit, frezie

inimă

trendafir

Fundație

labdan, patchuli, mosc