Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Charlie White Eau de Fraiche - EDT

Brand: Revlon Cod: pRE007
Variante produs (1):

Descriere

Charlie White este un miros floral verde de dame, pe piață lansat în 1994. După primul miros Citrus al mirosului Charlie White urmează îmbrățișarea florală de trandafir, iasomie și violete cu fructe de piersic și pepene galben. Eleganței, oferă lemnul de santal și vetiverul.

Compoziție

Cap

bergamota, floare de portocal

inimă

trandafir, piersic, pepene verde, violet, iasomie

Fundație

lemn de santal, vetiver

Brand: Revlon

Revlon este o companie de cosmetice americană, care a fost fondată în 1932 în timpul Marii Depresiuni. La nașterea brandului au fost frați Charles și Joseph Revson și chimist Charles Lachman - că este numele de Revlon reprezentat de litera "L"). Primul lor produs a fost un lac de unghii, în 1940, a inclus în producție și ruj de. Revlon dar a rămas numai în produsele cosmetice și în 1973 a anunțat lansarea primului parfum. Acesta a fost urmat de un alt succes și nu a fost mult timp în vine.

Revlon