Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Charlie White Eau de Fraiche - EDT

Brand: Revlon
Charlie White este un miros floral verde de dame, pe piață lansat în 1994. După primul miros Citrus al mirosului Charlie White urmează îmbrățișarea florală de trandafir, iasomie și violete cu fructe… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Charlie White este un miros floral verde de dame, pe piață lansat în 1994. După primul miros Citrus al mirosului Charlie White urmează îmbrățișarea florală de trandafir, iasomie și violete cu fructe de piersic și pepene galben. Eleganței, oferă lemnul de santal și vetiverul.

Compoziție

Cap

bergamota, floare de portocal

inimă

trandafir, piersic, pepene verde, violet, iasomie

Fundație

lemn de santal, vetiver