Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Christina Aguilera - EDP

Senzualitate si putere de seductie.  Primul parfum a Christinei  Aquilera destinat  pentru femei  puternice si care  se bucura  de feminitatea sa. Aromele  de fructe amestecate în  notele de varf,… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Senzualitate si putere de seductie.  Primul parfum a Christinei  Aquilera destinat  pentru femei  puternice si care  se bucura  de feminitatea sa. Aromele  de fructe amestecate în  notele de varf, completate in   inima florală cu  picătură de prune suculente, vă va însoți pe tot parcursul zilei. Întreaga compoziție a acestui parfum unic, se inchide cu  mosc, ambra, lemn pretios si vanilie cremoasa.  Fiți și Dvs.  fermecătoare, elegantă și seducătore!

Compoziție

Cap

mandarine, ceai, coacăz  negru , fructe exotice

inimă

iasomie, bujor, prune suculente

Fundație

mosc, ambra, lemn pretios, vanilie cremoasa