Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Happy In Bloom - EDP

Brand: Clinique
Clinique Happy In Bloom este un miros vesel pentru fetele care iubesc zambetul si bunăstarea. Principalele ingrediente ale parfumului sunt prune, frezie, mimoză, note verzi și chihlimbarul seducător… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Clinique Happy In Bloom este un miros vesel pentru fetele care iubesc zambetul si bunăstarea. Principalele ingrediente ale parfumului sunt prune, frezie, mimoză, note verzi și chihlimbarul seducător și mosc. Acest parfum floral-fructat nu trebuie să lipsească din colectia dvs. de parfumuri!

Parfumul a fost lansat în anul 2008.

 

Compoziție

Cap

prune

inimă

frezie, mimoză, note verzi

Fundație

ambră, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde