Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dahlia Divin - EDP

Brand: Givenchy Cod: pGI214

Descriere

Parfum Rețea de apă Dahlia Divin de Givenchy este un parfum floral oriental pentru fete si femei. Cuvânt înainte are Mirabelle - atunci rozvoní flori albe și Sambac iasomie în inima parfumului, iar la sfârșitul acestui amestec iese patchouli, vetiver si lemn de santal.

 

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

Mirabelle

inimă

Sambac iasomie, flori albe

Fundație

patchouli, vetiver, lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Givenchy

Givenchy a fost infiintata la inceputul anului 50. zboară prima casa de moda și Met Audrey Hepburn, pentru care a început proiectarea haine. Din atelierul său vine în plus față de haine uimitoare și cosmetice și parfumuri, care se datorează unicitatea foarte popular. Givenchy parfum marca a sărbătorit la începutul un mare succes. Fața de marca a devenit o celebritate cuplu de renume mondial. Din colecția de parfumuri este ceva pentru toată lumea. Givenchy imbina modernitatea cu clasic și mai presus de toate, cu curaj.

Givenchy
zile
:
ore
:
minute
:
secunde