Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dahlia Divin - EDP

Brand: Givenchy
Parfum Rețea de apă Dahlia Divin de Givenchy este un parfum floral oriental pentru fete si femei. Cuvânt înainte are Mirabelle - atunci rozvoní flori albe și Sambac iasomie &icirc… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Parfum Rețea de apă Dahlia Divin de Givenchy este un parfum floral oriental pentru fete si femei. Cuvânt înainte are Mirabelle - atunci rozvoní flori albe și Sambac iasomie în inima parfumului, iar la sfârșitul acestui amestec iese patchouli, vetiver si lemn de santal.

 

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

Mirabelle

inimă

Sambac iasomie, flori albe

Fundație

patchouli, vetiver, lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză