Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Loverdos Tattoo - EDP

Brand: Diesel
Parfum Loverdos Tatto este un parfum floral oriental pentru femeia încrezător. Diesel Tatto este un simbol al puterii. Notele de varf sunt bergamot, mandarina si coacaze negre, în inima trandafir,… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfum Loverdos Tatto este un parfum floral oriental pentru femeia încrezător. Diesel Tatto este un simbol al puterii. Notele de varf sunt bergamot, mandarina si coacaze negre, în inima trandafir, floare de portocal si iasomie Sambac. Parfumurile de baza sunt boabe de tonka, orez, vanilie si lapte.

Parfum a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin, coacăze negre

inimă

Rose, floare de portocal, iasomie Sambac

Fundație

boabe de tonka, orez, vanilie, lapte

Parametrii

Origine
Italiană

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde