Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Poison Girl - EDT TESTER

Brand: Dior
În ianuarie 2016 a introdus un brand Dior Fata parfum Poison. Acest parfum de vanilie orientale pentru fete si femei, notele de deschidere de portocala amara, care înlocuiesc treptat, trandafiri… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În ianuarie 2016 a introdus un brand Dior Fata parfum Poison. Acest parfum de vanilie orientale pentru fete si femei, notele de deschidere de portocala amara, care înlocuiesc treptat, trandafiri damasc si trandafiri din Grasse, urmat de mandle TONY, balsamurilor toluánského, vanilie, lemn de santal si boabe de tonka.

Compoziție

Cap

portocale amare

inimă

trandafiri damasc, trandafiri din Grasse

Fundație

Migdale, toluánský balsam, vanilie, lemn de santal, boabe de tonka

Parametrii

Origine
Franceză