Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

F For Fascinating - EDT

Senzualitatea si rafinament pentru a încorpora în irezistibil parfum floral-lemnos. F Pentru Fascinant este un orbitor tribut spontan și feminitatea uluitoare. Este esența gustului… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Senzualitatea si rafinament pentru a încorpora în irezistibil parfum floral-lemnos. F Pentru Fascinant este un orbitor tribut spontan și feminitatea uluitoare. Este esența gustului rafinat talentul feminin plin de farmec. Cochetează frumusete conștient toate farmecele lor tine.

 

Acesta a fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

mandarin

inimă

iasomie, trandafir

Fundație
patchouli, chihlimbar, mosc

Parametrii

Origine
Italiană