Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Horizon - deodorant dur

Brand: Davidoff
Acest lucru este departe de calea bătut. În fața lui sunt munți situate într-un peisaj fără sfârșit și atinge cerul. Vântul miros puternic, ascuțit de rozmarin, piele si… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Acest lucru este departe de calea bătut. În fața lui sunt munți situate într-un peisaj fără sfârșit și atinge cerul. Vântul miros puternic, ascuțit de rozmarin, piele si vetiver. Se uită în depărtare. Rapid și gratuit ca un vultur urcare de la rock la rock. În jos pe pământ, el știe exact unde merge. Se opri între cer și pământ, este liber. Este cazul în care el vrea să fie. Descoperă lumea - acesta este omul Davidoff Horizon.

Compoziție

Cap

portocaliu, rozmarin, ghimbir, grapefruit

inimă

vetiver, cacao p>

Fundație

nucsoara, cedru, piper, patchouli, susan

zile
:
ore
:
minute
:
secunde