Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Jimmy Choo - EDT TESTER

Brand: Jimmy Choo Cod: pTESTER1322
Variante produs (1):

Descriere

Jimmy Choo Eau de Toilette este un parfum floral-fructat pentru femei și fete care deschide tonuri de ghimbir și pere, combinate cu tonuri verzi. În inima acestui miros este o orhidee și trandafiri plin de răutate, iar în cele din urmă aroma este fixată de tonuri lemnoase.

Lansat în 2012.

Compoziție

Cap

ghimbir, pere, tonuri de verde

inimă

trandafir, orhidee

Fundație

note lemnoase, lemn de cedru

Produkt je také v sekcích

Brand: Jimmy Choo

Jimmy Choo marca fondata de designer de moda Jimmy Choo, împreună cu fostul editor al Vogue, Tamara Mellon. Brandul a stabilit rapid o poziție puternică pe piață și a devenit un nume de brand. În plus față de pantofi și accesorii legendarul oferă acum parfumuri și produse cosmetice. Parfum de la Jimmy Choo sunt simbol al elegantei, farmec si frumusete. Jimmy Choo parfum este puternic, dar moale si senzual.

Jimmy Choo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde