Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Rose - EDP

Brand: Paul Smith Cod: pPS004
Variante produs (2):

Descriere

Paul Smith Rose este proaspăt, modern, aerisit, unic, captivant și parfum senzual pentru femei. Nu există cuvinte nu pot exprima cât de miroase parfumul de trandafiri, reprezintă încă tonurile inconfundabile ale classiness.

A fost lansat în 2007.

Compoziție

Cap

violet, trandafir

inimă

Trandafir turcesc, magnolie

Fundație

lemn de cedru, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Paul Smith

Creatoarea de moda Paul Smith a început cariera la începutul anilor șaptezeci ai secolului trecut în Anglia. El a reușit să meargă complet împotriva tendințelor stabilite inițial. Arome sale sunt subtile si grave, în fiecare dintre ele conține nimic, dar ce să poarte poate avertiza, atrage și reține atenția cartier. Paul Smith oferă atât bărbați și femei parfumuri atmosfera de eleganta britanice și a spațiului rural engleză.

Paul Smith
zile
:
ore
:
minute
:
secunde