Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

King Of The Game - EDT

Brand: Playboy
Rege al jocului brand-ului Playboy este un picant-lemnos, parfum proaspăt pentru bărbați, care a văzut lumina în 2016. Se deschide cu note de nucșoară, piper negru, jägerbombu și cafea neagră. Atunci… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Rege al jocului brand-ului Playboy este un picant-lemnos, parfum proaspăt pentru bărbați, care a văzut lumina în 2016. Se deschide cu note de nucșoară, piper negru, jägerbombu și cafea neagră. Atunci cuvântul de bușteni de inimi de lemn și în cele din urmă miros "vopsite" de vanilie si lamaie Primofiore.

Compoziție

Cap

nucșoară, piper negru, jägerbomb, cafea neagră

inimă

lemn de cedru

Fundație

vanilie, lamaie Primofiore

zile
:
ore
:
minute
:
secunde