Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Polo - EDT

Brand: Ralph Lauren
Un parfum bărbătesc clasic pentru bărbați adevărați. Aceasta este chypre lemnos parfum Polo dupa marca Ralph Lauren. Notele picante preliminare ale ienupăr, chimen, coriandru, busuioc și pelin, în… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Un parfum bărbătesc clasic pentru bărbați adevărați. Aceasta este chypre lemnos parfum Polo dupa marca Ralph Lauren. Notele picante preliminare ale ienupăr, chimen, coriandru, busuioc și pelin, în conjuncție cu note proaspete de bergamota. Viril inimă este compus din musetel, iasomie, muscata, trandafiri si pin, adaugă piper picanterie și indicii de piele. Practic găsim mosc, vetiver, mușchi, paciuli, tutun, cedru si chihlimbar.

Acesta a fost lansat în 1978.

Compoziție

Cap
ienupăr, chimen, bergamot, coriandru, busuioc, pelin
inimă
mușețel, piper, iasomie, piele, geranium, roz, trandafir, pin
Fundație
mosc, vetiver, mușchi, patchouli, chihlimbar, tutun, cedru
zile
:
ore
:
minute
:
secunde