Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Polo Supreme Leather - EDP

Brand: Ralph Lauren
Polo Supreme Leather din Polo Supreme Leather este parfum sexy pentru om carismatic. tonuri de condimente orientale amestec cu aroma de șofran. In principiu totul se înmoaie miere și fasole Tonka. Vă… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Polo Supreme Leather din Polo Supreme Leather este parfum sexy pentru om carismatic. tonuri de condimente orientale amestec cu aroma de șofran. In principiu totul se înmoaie miere și fasole Tonka. Vă mulțumim parfum oriental , cu accente de piele farmec te și vei fi irezistibil pentru toate femeile.

 

Parfum a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

cardamom, nucsoara

inimă

șofran, piele

Fundație

miere, fasole Tonka

zile
:
ore
:
minute
:
secunde