Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Reb´l Fleur - EDP

Brand: Rihanna Cod: pRI000
Variante produs (2):

Descriere

Reb'l Fleur de Rihanna brand este îndrăzneț, sexy și parfum cu adevărat remarcabil pentru fete și femei. Sofisticat chyprově-fructe compoziție tuberoza, violet și Hibiscus de nucă de cocos este ușor clătit cu apă și în final încheiat mosc cald și vanilie.

Parfum a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

piersic, prun, coacăz roșu

inimă

tuberoza, violet, de nucă de cocos, hibiscus

Fundație

mosc, patchouli, ambra, vanilie

Brand: Rihanna

Rihanna, născut Robyn Rihanna Fenty, un cântăreț Barbados, care este în lucrarea sa influențată de R & B, reggae, dancehall si dans. Născut 02.20.1988 în Saint Michael, Barbados. Când ea a fost de 15, a venit pentru marea ei lovitura. Unul dintre prietenii ei prezentat producator de muzica Evan Rogers, el și colegul său Carl Sturken ajutat înregistrare ei în SUA cântece proprii și trimise la diferite companii de înregistrare. Una dintre înregistrările căzut în mâna lui Jay-Z, care a semnat pentru compania sa de înregistrare. Până în 2011, 6 titluri muzicale. Rihanna a devenit, de asemenea, fata de Nivea marca, Armani și Vita Coco. Rihanna are propria sa fundație, care se concentrează pe sprijinirea persoanelor care au nevoie de un transplant de maduva osoasa. Pentru acest lucru, de asemenea, premii primit. În 2010, a lansat primul său parfum numit Reb'l Fleur, în 2012, piața dă parfum Rebelle By Rihanna.

Rihanna