Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Emozione - EDP

Brand: Salvatore Ferragamo Cod: pSA127
Variante produs (3):

Descriere

Conceptul inspirat de filozofia și viziunea lui Salvatore Ferragam, fondatorul mărcii, prezintă apa parfumată a femeilor iconice adresată celui care dorește o viață plină de experiențe pure. În acest fel, simțurile noastre se deschid spre un parfum clasic, dar fără îndoială modern, care combină plăcerile emoțiilor și o viață cu adevărat împlinită: Emozione.

Sticla captează perfect rafinamentul și simțul detaliilor care sunt sinonime cu valorile-cheie ale unei celebre companii italiene. Detaliile de aur de pe laturi și capacul sticlei, împreună cu accesoriile realizate din piele cremoasă, împodobesc o mică piesă de artă, cu o caracteristică izbitoare sub forma unui pandantiv Gancino. Tonul elegant este accentuat de nuanța piersicii ușoare a propriului parfum și emblema neagră Emozione care iese din corpul sticlei.

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

bergamota, alb piersic, iris

inimă

bujor, heliotrop, trandafir bulgăresc

Fundație

piele de căprioară, paciuli, mosc alb

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Salvatore Ferragamo

Salvatore Ferragamo a fost nascut in Bonito, Italia 1898. Când el a fost de nouă ani, a făcut prima sa pereche de pantofi pentru sora lui, el a fost convins de cariera sa viitoare. Încă de la vârsta de treisprezece ani a avut propriul atelier, doi asistenți și a creat pantofi pentru femei la comanda. Inițial compania pantof pentru a face pantofi adaptate celebrități de la Hollywood răspândit, ca multe altele, domeniul de aplicare și în produsele cosmetice.

Famous proaspete stralucitoare în principal din cauza de colectare și jucăuș Incanto, Incanto vis Incanto Shine, Incanto Heaven sau Signorina. Parfum Salvatore Ferragamo sunt de renume mondial și de dorit. Le încercați prea!

Salvatore Ferragamo
zile
:
ore
:
minute
:
secunde