Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Be Desired - EDP

Brand: DKNY
Parfumul pentru dame   DKNY Be Desired exprima legatura dintre oras si natura. Mergeti la plimbare prin gradinile urbane din  din New York City. Amestecul perfect dintre  ingredientele  moderne, pure… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Parfumul pentru dame  DKNY Be Desired exprima legatura dintre oras si natura. Mergeti la plimbare prin gradinile urbane din  din New York City. Amestecul perfect dintre  ingredientele  moderne, pure  si fine care  creaza un parfum echilibrat, care te captivează.  Se simt  notele de portocale suculente, grapefruit și coacăze negre. Flori de iasomie proaspete și cassia amestecate  încet cu aroma  de chihlimbar și ambra.

 

A fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

Orange, frunze de violeta, grapefruit, coacăze negre

inimă

ulei cassia, trandafir turcesc, lotus, iasomie

Fundație

lemn cașmir, lemn de cedru, lemn de chihlimbar