Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Be Delicious Fresh Blossom Eau So Intense - EDP

Brand: DKNY
Fie delicios proaspete Blossom de Donna Karan Intense Intense parfum, floral-fructat pentru femei. A fost lansat în 2012. Notele de varf de citrice și mere-floare, poate fi găsit în inima Rose si… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Fie delicios proaspete Blossom de Donna Karan Intense Intense parfum, floral-fructat pentru femei. A fost lansat în 2012. Notele de varf de citrice și mere-floare, poate fi găsit în inima Rose si violet, aromele fundație sunt note lemnoase, orhidee și mosc.

Compoziție

Cap

citrice, mere, floare

inimă

Rose, violet

Fundație

note lemnoase, mosc, orhidee