Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Presence - EDT TESTER

Brand: Mont Blanc
Prezența are acum mirosul. Parfumul este acum prezenta. De succes, încrezător, inteligent și cosmopolit. El a obținut deja o mare și s-ar putea opri și face un bilanț. Căutați și de a descoperi… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Prezența are acum mirosul. Parfumul este acum prezenta. De succes, încrezător, inteligent și cosmopolit. El a obținut deja o mare și s-ar putea opri și face un bilanț. Căutați și de a descoperi adevăratele valori ale vieții. Este elegant și stilat, extrem de bun gust - apreciază lux, dar mereu în căutare de produse cu caracter, profunzime și spirit. Un om a cărui carismă completat personalitatea camerei, care nu pot fi ignorate, personalitatea prezență unică.

Compoziție

Cap

bergamotă, ghimbir, cardamom, scorțișoară

inimă

salvie, mere, heliotrop

Fundație

lemn de santal, lemn de tec, ambra, boabe de tonka, mosc

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde