Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Incanto Charms - EDT TESTER

Incanto Charms -  farmecă toate simțurile cu puterea  sa magică și unică. Femeia Incanto Charms este o personalitate pentru care fiecare zi  este plină de  aventură, ea care știe exact  cum să… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Incanto Charms -  farmecă toate simțurile cu puterea  sa magică și unică. Femeia Incanto Charms este o personalitate pentru care fiecare zi  este plină de  aventură, ea care știe exact  cum să folosească  ziua la maximum. Secretul  farmecului  său se află în curiozitatea ei pentru ceva  nou "foamea" de aventuri, iar  în sufletul ei  păstrează independența în toate circumstanțele.

Parfumul a fost lansat în 2006.

Compoziție

Cap

caprifoi, floarea pasiunii

inimă

iasomie, trandafir turcesc

Fundație

lemn de santal, mosc

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde