Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Transport gratuit de la 499 lei  | 2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132

Sunflowers Dream Petals - toaletní voda s rozprašovačem

Brand: Elizabeth Arden Cod: pEA128

Descriere

Floarea-soarelui de floarea-soarelui de la Elizabeth Arden este un miros floral-lemnos pentru femei care se deschide cu tonuri de fructe de mandarine și bergamot. După aceasta, o inimă de flori este alcătuită din trandafiri și grădini, iar la sfârșitul aromelor fixează moscul cu lemn de cedru.

Piața a fost lansată în 2012.

Compoziție

Cap

mandarin, mere

inimă

trandafiri, gardenii

Fundație

lemn de cedru, mosc

Brand: Elizabeth Arden

Primul ei salon de infrumusetare la Florența N. Graham (Elizabeth Arden) a deschis în 1909. El a contribuit la faptul că decorative cosmetice a devenit punct de vedere social și chiar necesar mai târziu. În anii următori s-au adăugat la produsele cosmetice și parfumuri, care au devenit clasice de 5th Avenue și ceai verde. Elizabeth Arden oferă o gamă largă de parfumuri, printre care fiecare femeie alege al tău.

Mai multe informații despre brand puteți citi în nostru revista.

Elizabeth Arden