Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Care este primul parfum care îți vine în minte când spui „Italia?” Versace, Armani sau poate Dolce&Gabbana? Vremea însorită italiană, natura frumoasă și istoria antică, care din timpuri îndepărtate atrage călători din toată lumea, sunt ingredientele care se combină în fiecare picătură de parfumuri italiene. Sunt proaspete, romantice, cu un strop de mister și în flacoane elegante. E suficient să spui „Sí“ și simți aroma ...

Dior, Lancome, Yves Saint Laurent, Chloé... Parfumuri franceze de lux, care sunt printre cele mai bune, pe care le oferă lumea parfumurilor. Cine nu cunoaște Chanel No. 5, regina tuturor parfumurilor europene, care se vinde de un secol? E suficient să miroși acest parfum și în acel moment te trezești în mijlocul Parisului de vară, mergi pe malurile Senei și o briză ușoară ți se joacă cu părul.

Corida, dansatorii de flamenco, ritmuri înflăcărate, natura frumoasă și arhitectura fascinantă i-au inspirat pe creatorii parfumurilor spaniole. Încercearcă, de exemplu, parfumurile îmbătătoare din atelierul Paco Rabanne, care te vor încântă nu numai cu combinația perfectă de ingrediente, ci și cu flacoanele luxoase pe care nu le vei trece cu vederea. Merită atenție și parfumurile Salvador Dalí inspirate de operele de renume mondial ale acestui pictor.

Farmecul parfumurilor orientale se datorează nu doar locului unde sunt create, care a fost întotdeauna un mic mister pentru restul lumii și a atras mulți călători, ci în principal mulțămită ingredientelor unice. Orientul cunoaște tradiția parfumurilor de câteva milenii și în acest timp și-a perfecționat arta până la ideal. Parfumurile Armaf, Al Haramain sau Rasasi vor dezvălui secretele lumii ascunse după marele deșert.

Numitorul comun al parfumurilor englezești este perfecțiunea și impecabilitatea. Ca ceaiul de la cinci, costumele perfecte ale reginei sau trench-coatul iconic de la Burberry. Acest brand este un reprezentant tipic al parfumurilor britanice. La prima vedere, veți recunoaște și sticlele pe care decorează cu plăcere cu cuburi. Și să nu uităm de James Bond, un parfum cu permisiunea de a seduce ...

America este țara posibilităților și oportunităților infinite, o știm demult. Dar este, de asemenea, leagănul multor branduri mondiale de modă, dintre care multe au în portfoliul său arome faimoase. Un sinonim pentru aroma New York-ului este parfumul Calvin Klein, pe azi îl cunoaște aproape fiecare. Din familia parfumurilor americane fac parte și Carolina Herrera, Tom Ford, parfumurile sexy de la Playboy sau, spre exemplu, Elizabeth Arden.

zile
:
ore
:
minute
:
secunde